8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UTISCI IGRAČA: Jović skida kapu Rajku, zanimljiv stav Vukašina Jovanovića

Objavljeno: 02.07.15 u 23:40

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od kazahstanskog Kairata rezultatom 0:2 (0:1) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a igrači Luka Jović i Vukašin Jovanović izneli su svoja mišljenja nakon ove utakmice.  

Štoper Vukašin Jovanović koji je već u četvrtom minutu ušao u igru posle isključenja Save Pavićevića, veruje da njegova ekipa može da prođe dalje.

– Borili smo se koliko smo mogli i to su navijači prepoznali i nagradili nas aplauzom. Čuli smo da pričaju da je prvi gol bio iz ofsajda, ali mi nemamo ništa od toga, to ne menja konačan ishod. Gol ne može da se poništi. Ali kako su oni pobedili ovde nas sa 2:0 tako možemo i mi njih tamo – optimističan je Jovanović.

Za razliku od njega, Jović smatra da je kapiten Predrag Rajković najzaslužniji što crveno-beli nisu doživeli još ubedljiviji poraz.

– Igrali su mnogo bolje i zasluženo su nas pobedili. Da ni je bilo Rajkovića koji nas je spasio, mogli su i ubedljivije da nas poraze. Ipak, Rajko je pokazao zašto je najbolji mladi golman na svetu. Bilo nam je teško posle crvenog kartona za Sava Pavićevića, ali ne treba ga kriviti za to. Takva je bila situacija. Nama ostaje da se nadamo i da verujemo – rekao je Jović.

Podsetimo, trener Miodrag Božović je čestitao svojim igračima na borbi.

0
0

8 Komentara

  1. Kao prvo BIH se koristi samo za prvi lice jednine, npr.ja bih, ti bi, oni bi…… Kao drugo , nemojte mnogo da pricate nego bodrite i volite Zvezdu, treba biti razuman i shvatiti situaciju, jedini smo klub koji se takmici u evropi bez budzeta za narednu sezonu, i splet okolnosti je doveo do loseg rezultata, videcete , titulu cemo osvojiti lagano… Zivela Zvezda, zivele Delije

    0
    0
    Odgovori
  2. PO MENI I DA NIJE ISKLJUCEN PAVICEVIC ZVEZDA BIH IZGUBILA JEDNOSTAVNO KAIRAT JE BOLJA EKIPA JACI SU BRZI UIGRANIJI SPREMNIJI I MNOGO KVALITETNIJI OD ZVEZDE TAKO DA PRICE O PROLAZU ZVEZDE NEPIJU VODU JA SAM I PRE UTAKMICE OSTAVIO KOMENTAR DA ZVEZDA NEMA STA DA TRAZI NI NA MARAKANI KAMOLI U KAZAKSTANU I TO SE OBISTINILO PAVICEVIC NIJE DOBIO CRVENI KARTON ZATO STO JE SUDIJA HTEO NEGO JE SJAJNI NAPADAC GOU POBEGAO A ON JE I BRZI I JACI I VISI IGRAC OD SAVA I OVAJ NARAVNO PRAVI FAUL NEZNA STA SE DESAVALO SA VODITELJIMA NA ARENI DA OSTAVLJAJU NEKE NEBULOZNE KOMENTARE KAO NIJE FAUL MOZDA ZA ZUTI KADA SE JASNO VIDI DA JE CRVENI KAO VRATA ZADNJI IGRAC ODBRANE KOJI RUSI NAPADACA SRECA U RAJKOVICA TREBALO JE DA BUDE BAR 0-5 KADA SU JUCE POKAZIVALI PREGLED OVOG MECA IZBROJAO SAM VISE OD 10 SANSI ZA KAIRAT OD TOGA 7 100% SANSE A ZVEZDA 5 SANSI OD TOGA JEDNA 100% JASNO JE SVIMA DA JE ZVEZDA KLUB U RANGU OFKA,DONJEG SREMA ZASTO TRAZITI OD TAKVE EKIPE DA PRODJE U GRUPNU FAZU LIGE EVROPE KAD SE ZNA DA TO NEMOZE DA URADI VEC DECENIJU I NECE BAR JOS DECENIJU .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ono sto smo sinoc pokazali je bilo sramno u najmanju ruku ponizavajuce,sta vi mislite,sta sada misle oni u Kazahastau koji su toliko strepeli od Zvezde a onda samo jednostvano prosetali Marakanom tj.Rajko Mitic??SINOC SMO IGRALI BEZ ODBRANE.Postujem sve igrace ali mislim da svaki trener koji dodje u Zvezdu previse ekspreimentise sa postavom,ja imam jedan svju zamisao jer ni jednu zvezdinu utakicu ne propustam,ali najtanji smo u odbrani,ni napad nista posebno,bolje bib ilo da je igro mali Jovic,nego Orlandic,on samo mase i sange ima,tehnika je cista nula.Verad i Katai su se borili ali ne mogu 2 momka vuci ostalih 7 igraca.Rajkovic je jedini koji se TRUDI!UFudbal je takav sport,nemorate biti previse talentovani,ali ako imate veliku zelju i motivaciju,tesko ce vas bilo koja ekipa pobediti naorocito pred armijom domaci navijaca!

    0
    0
    Odgovori
  4. Rajkovicu i treba da se skine kapa za sve odbrane i skinute zicere.Da nije bilo njega,bilo bi 7-8 komada,sto je vecerasnja realnost.Pored njega,vredni pomena su i Izraelac,dok je imao snage u prvom delu,Katai i Rendulic.Ostali,katastrofa,bekovi su zalutali u Zvezdu i pod hitno ih se treba oterasiti.Prodat je Lazic,skoro poklonjen Rusima a on je igracina za Jovanovica.Mladi Novozelandjanin je blaga katastrofa i bolje da ga probaju na poziciji zadnjeg veznog jer za stopera nema stofa.Kod prvog gola,koji je inace iz ofsajda,lose postavljen,kod drugog je glavni krivac jer nije pratio ostale u liniji,nego uleteo i tako sprecio ofsajd.Kod prvog zicera za goste,ispao je kao iz voza,pa u drugom delu ona lopta u ledja,kad ga je Rajkovic spasao i jos nekoliko slabih procena,losih postavljanja,lak za driblanje,blagi uzas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter