1
Evrokupovi

FOTO: Crop

KVALIFIKACIJE ZA LE: Vojvodina bolja, MTK ipak izvukao remi (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.15 u 23:00

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da trijumfalno započnu novu sezonu, pošto su večeras u Budimpešti odigrali nerešeno sa domaćim MTK rezultatom 0:0.

Ekipa novosadskih crveno-belih, sasvim sigurno, bila je bolji rival od mađarskog predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na stadionu Ujpešta nije viđena bogzna kakav dinamičan fudbal. Takav scenario mogao se i očekivati s obzirom da je sam start sezone, pa ekipe nisu ušle u pravi takmičarski ritam.

Ipak, Vojvodina je imala nekoliko zrelih prilika, pre svih Mrdaković, ali mreže su na kraju ipak mirovale. O nadmoći tima sa stadiona „Krađorđe“ svedoči i broj pokušaja ovog tima.

Naime, Novosađani su šutirali čak 14 puta ka golu rivala, dok je MTK pripretio tek 7 puta. Istini za volju, imali su nekoliko lepih akcija i zrelih prilika.

MTK - VS - Vojvodina


Összefoglaló – Full Highlights – MTK Budapest 0… by zidanekrisz

(video: dailymotion.com)

0
0

1 Komentara

  1. Vosa nereseno u Madjarskoj,Cuka pobedio u Sloveniji,Zvezda pukla u Beogradu i na kraju sezone ipak titule osvajaju udbini blizanci?!? KAKO?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter