0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZORAN MILINKOVIĆ: Probaćemo Fabrisija i na levom beku

Objavljeno: 01.07.15 u 10:10

Fudbaleri Partizana otputovali su nedavno za Sloveniju kako bi odradili drugi deo priprema za nikada raiji start nove Jelen Superlige Srbije koja će od ove sezone igrati po „belgijskom sistemu“.

Crno-beli su nedavno predstavli novo pojačanje, u klub je stigao Oumaru Abubakar, napadač koji je dobro poznat fudbalskoj javnosti pošto je reputaciju u domaćim okvirima sagradio igrajući za Vojvodinu.

Međutim, problemi ostaju u defanzivnoj liniji.

U tabor crno-belih nedavno je stigao Fabrisio Dornelas, momak čiji su primarni zadaci vezani za centralnu defanzivnu liniju, ali momak koji može da odgovori zahtevima stratega i igrajući uz levu aut liniju.

Zoran Milinković ne krije da će pružiti priliku Brazilcu da se dokaže i na toj lokaciji.

– Imam veru u dva mlada lava: Nemanju Petrovića i Miroslava Bogosavca. Tu je, po potrebi, Ivan Bandalovski, naravno i Fabrisio. Probaću i Brazilca na nekom treningu, razumljivo, pre nego na utakmici – rekao je Milinković prenosi Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter