4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NE STAJE: Nije gotovo, biće još pojačanja!

Objavljeno: 01.07.15 u 13:46

U tabor srpskog šampiona juče je stigao Abubakar Oumaru, ali i trener Zoran Milinković i potpredsednik Milorad Vučelić kažu da tu nije kraj pojačanjima. 

– Sve ste videli, doveli smo Oumarua, koji je značajno pojačanje za nas, ali to neće biti sve, mislim da ćemo dovesti još pojačanja – naglasio je Vučelić, a prenose “Novosti“.

Milinković očekuje dolazak Brazilca Markinjosa.

– Dobili smo ono što smo želeli, a i od Markinjosa ne odustajemo, čime bismo mogli da damo veoma pozitivnu ocenu prelaznog roka – konstatovao je Milinković.

Partizan je od ponedeljka na drugoj fazi priprema. Danas igra prvu kontrolnu utakmicu protiv Rudara iz Velenja, na terenu NK Brunšvik, od 18 časova.

Partizanova legenda Mladen Krstajić je zadovoljna pojačanjima koje su doveli crno-beli, a kakve zamisli još ima Milinković možete da pročitate OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. Ova uprava moze ovog leta da vrati hipoteku na zemunelo da vrati dug da vrati vlasnistvo nad stadionom fk.partizan sto se tice sportskig dela da dodje do 4 kola gde je premija oet miliona a posle sta bude.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko smo platili transfere ? Djuric je sa 30.000 evra usao u LS, vi ste za sada na transfere potrosili 0 evra, Dinamo na primer samo za jednog igraca platio 4.000.000 evra.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja koliko znam Jevtovicu nije bio istekao ugoor u Pazaru tako msm da nije dosao za dz.. a dinamo je svjetlosnu godinu ispred nas dao Maminjo 4 mil. za jednog od najvecih talenata u zadnje vrijeme i za dvije tri godine uzece za njega 15 zna on sta radi ne boj se.. a ja sam iskreno u zadnjih par godina najzadovoljniji ovim prel. rokom.. al ne bi nasim navijacima bog ugodio

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter