6
Košarka

PAKUJE KOFERE: Još jedan ljubimac Grobara napušta KK Partizan?

Objavljeno: 01.07.15 u 17:59

Sa kakvim će timom Partizan ući u novu sezonu, još je potpuno neizvesno. Navijače crno-belih, 13-ostrukog uzastopnom šampiona Srbije koji je ovu sezonu završio bez trofeja i odustao od učešća u Evro kupu više od svega navedenog brine teška finansijska situacija.

Predsednik Predrag Danilović je rekao da je klub na aparatima za disanje, trener Duško Vujošević se više neće uplitati u politiku, doskorašnji kapiten Dragan Milosavljević je potpisao za Albu, a ugovori su istekli Saši Pavloviću, Milanu Mačvanu i Milenku Tepiću.

San Antonio je draftovao Nikolu Milutinova, iako je on rekao da mu predstoje razgovori sa klubom, šef struke smatra da su male šanse da će ostati. 

Kofere će spakovati, mada je to još nezvanična informacija, i francuski košarkap Boris Dalo. Dalo nije opravdao očekivanja na terenu, ali je zato briljirao van terena. 

Uprkos bledim partijama, postao je miljenik Grobara zbog svoje vesele prirode i šala. Jedna od najpoznatijih je ona u vezi sa Sašom Pavlovićem i ‘iznabadabanjem’. 

Prisetite se i zapažanja jednog košarkaškog stručnjaka o Daloovom umeću. Ume i da pogodi, a i da se naljuti.

A tek kako imitira…

0
0

6 Komentara

  1. Koja zvezda,mislis ona u zamrzivacu ili ovaj fmp,brend koji brend slatko me nasmeja ajde lepo idi u Boljevce pa tamo smrdi……

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje da igramo i beton ligu nego da pravimo pakt sa SLJAMOM i MAFIJASKOM PUDLICOM! Ako nista drugo dugove vracamo!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Košarkaš ? To ? Hahaha to videolo košarkaša nije, sluzi samo kao dulova kombinacija za pranje para ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! !

    0
    0
    Odgovori
  4. Kasno se Dule setio da se nemesa u politiku!,,,pas,“i, dule travu zajedno sa svojim grobarima kasno si se manio politike!!,,vrijeme je da ispastas zajedno sa svojim klubom za sve lazi koje si izrekao!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter