0
Košarka

NBA: Kobi Brajant nagovara Lamarkusa Oldridža da dođe u Lejkerse

Objavljeno: 01.07.15 u 08:49

Uprava Los Anđeles Lejkersa ovog leta pokušaće svim silama da preokrene dramatično loše stanje u klubu i angažmanom kvalitetnih igrača da pobegne sa dna tabele, mesta na kojem ovaj klub tavori unazad već par sezona.

Čelnici „Jezerdžija„, razume se, „pucaju visoko“, a cilj će tokom narednog leta biti angažman svakog top slobodnog agenta.

Ako sve bude po polanu, po rasporedu će biti i sastanak sa Ol-star krilnim centrom Portlanda, Lamarkusom Oldridžem koji se otisnuo putem tržišta slobodnih agenata i koji će, kako kažu NBA analitičari, jako teško vratiti u Portland u kojem se prezasitio.

Taj razgovor u futuru između rukovodstva Lejkersa i Lamarkusa Oldridža, kako se saznaje, neće ličiti na one prethodne. Kako se ispostavilo u leto 2013. godine Kobi Brajant se pojavio na sastanku kluba sa Dvajtom Hauardom.

Upravo taj sastanak na kojem je boravila i „Crna Mamba„, prenose NBA analitičari, bio je krucijalan u odluci Dvajta Hauarda da napusti klub i ode u Hjuston Roketse.

 

Kada je, sa druge strane, prošlog leta u Stejpls Centar kao slobodan igrač stigao Karmelo Entoni, njih dvojica su se složila da nije najpametnija ideja imati ih obojicu u istom timu.

Sa Oldridžem će, uveliko se priča, biti druga priča.

– Prema rečima osobe od poverenja situacija u Lejkersima je takva da će Kobi biti na sastanku sa Lamarkusom u utorak u Los Anđelesu. Uprava Lejkersa očekuje da će Lamakus odlučiti da ne obnovi ugovor s Portlandom, a na tom sastanku će biti vlasnik Lejkersa Džini Bas, generalni menadžer Mič Kupčak, pomoćnik GM-a Glen Karano, trener Bajron Skot, potpresednik Tim Haris, predsednik odnosa sa javnošću Džon Blek i još nekoliko funkcionera ovog tima – kazao je izvor USA Today i dodao:

– Potpresednik kluba i suvlasnik Džim Bas nije planiran za učešće u ovom sastanku, ali nije isključeno da se i on pojavi. Ono što je sigurno, Kobi će biti tu – naveo je ovaj izvor.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter