0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILICA OTKRILA ŽELJU I TIHU PATNJU: Sve stane u dve reči: Srbija i Partizan! Šta je šta?

Objavljeno: 01.07.15 u 17:22

Kapiten reprezentacije Srbije, Milica Dabović je otkrila da je plakala na sastancima kojeje uoči utakmica držala Marina Maljković. A onda je tim predvodila do ‘krova Starog kontinenta’ i do vize za Rio…

Šta je to pričala selektorka?

– Rekla je da ako ostvarimo uspeh, onda možemo biti i tim. Da ako postignemo uspeh, možda to nešto promeni u Srbiji, pa da možemo tu da ostanemo, da igramo u našoj ligi – počela je Milica i nastavila:

– I ja sam se vratila nekoliko godina unazad, u doba Partizana kad sam ja bila najsrećnija. Kad sam bila kod svoje kuće, blizu prijatelja i porodice. Priznajem, patim za tim. Bilo mi je teško kada je trebalo da odem iz Beograda. Onda sam pomislila da bih ja bila najsrećnija na svetu da mi budemo zlatne, a onda da mogu da dođem kući i tu igram košarku. Živim za to. I volela bih sutra da se vratim ovde.

Zaključila je.

– Videćemo sada. Valjda će neko pomoći, koliko god da je loša situacija. Posebno posle Rija. Da ostanem kući i da igram – kapiten je rekla šta joj je želja…

A ljubav prema Partizanu je nešto posebno… Kao i Milica, pa može da izvede i ovako nešto…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter