0
Evropske lige

BJANKONERI IMAJU VISOKE CILJEVE: Kvadrado želja uprave Juvnetusa

Objavljeno: 01.07.15 u 09:52

Rukovodstvo torinskog Juventusa, aktuelnog šampiona Italije i vice šampiona Evrope, planira da tokom narednog leta dodatno pojača konkurenciju u napadu.

Povratak Karlosa Teveza u klub u kojem je i počeo karijeru, Boku Juniors, rezultirao je realnom potrebom „Bjankonera“ za novim napadačem.

Kako prenose britnaski mediji, izbor je pao na napadača Čelsija i reprezentativca Kolumbije, Huana Kvadrada.

Tokom svoje karijere Kvadrado je već nastupao u Seriji A, pa rukovodstvo Juventusa smatra da bi samim tim za ovog momka bio smanjen period aklimatizacije na novu sredinu, pošto su mu stvari iz italijanskog fudbala dobro poznate.

Takođe, „Bjankoneri“ pokušavaju da iskoriste nezadovoljstvo ovog 27-godišnjeg Kolumbijca koji je tokom prošle sezone bio u perifernom vidu Žozea Murnja kod koga je odigrao svega 14 utakmica u svim takmičenjima.

Iako Kvadrado prošle sezone nije postigao niti jedan gol za „Plavce„, uprava „Stare dame“ nema ni trunku sumnje u njegove golgeterske sposobnosti, pošto je ovaj momak igrajući za Fiorentinu na postigao 26 golova na 106 mečeva.

Kako se šuška, ponuda od 30 miliona evra mogla bi da zadovolji upravu Čelsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter