0
Domaći fudbal

ANGAŽMAN U CRNOJ GORI: Miodrag Martać novi trener Zete

Objavljeno: 01.07.15 u 00:13

Nekadašnji trener Zemuna i čačanskog Borca i poznati srpski stručnjak Miodrag Martać novi je šef stručnog štaba Zete iz Golubovaca.

Miodrag Martać će na klupi Zete naslediti Dušana Vlaisavljevića i biće prvi trener van Crne Gore koji će voditi tim iz Golubinaca posle Slobodana Halilovića još od 2007. godine.

– Drago mi je što moj, da tako kažem povratak trenerskom poslu, kreće baš iz Crne Gore. U Podgorici sam kao igrač proveo pet nezaboravnih godina, stekao puno prijatelja. Ništa mi nije nepoznato – poznajem klub, poznajem ljude, poznajem mentalitet. Hvala mom menadžeru Ivanu Adžiću, koji je potencirao da krenem baš iz Crne Gore – rekao je Martać, koji je poslednji put poslom boravio u Crnoj Gori još kao trener Zemuna, 2005. godine, na meču protiv Budućnosti pod Goricom (1:1, avgust 2005).

Martać je u igračkoj karijeri nosio dres crnogorskih timova Budućnosti i Sutjeske, turske Karšijake iz Izmira , a trenersko ime stekao je kao šef struke Zemuna, čačanskog Borca, pomoćni trener u Crvenoj zvezdi i kao selektor mlade reprezentacije u Fudbalskom savezu Srbije.

Novi igrač Zete je vezista tima iz šampionskih dana, Darko Marković. Stigli su i Stefan Radovanović (igrao u Mornaru) i Darko Bjedov (Inđija).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter