0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

SPAS U ZADNJI ČAS: Nigerijski kapitalist spašavaju Radnički

Objavljeno: 30.06.15 u 11:15

Kako stoje stvari, neki bolji dani za Radnički iz Kragujevca, kluba koji je prošle sezone ispao iz JSL, mogli bi uskoro da dođu na stadion „Čika Dača“.

Naime, prema saznanjima Sportskog žurnala, novac iz Nigerije uskoro bi mogao da uplovi klub i spasi ga sunovrata sličnog onom koji je pre Kragujevca prethodno „progutao“ klubove iz Smedereva ili Kule.

Kao što je dobro poznato, do sada je ovaj klub uspevao da opstane zahvaljujući Nešku Milovanoviću, koji je nekako ubedio neplaćene igrače da oknčaju sezonu.

Grad Kragujevac uveliko radi na „vaskrsnuću“ posrnulog kluba, a trenutno su u fazi ozbiljnih pregovora sa konzorcijum biznismena iz Nigerijea ali su u priči i bogataši iz Azerbejdžana i Hrvatske.

– Vode se razgovori na temu budućnosti Radničkog, ali ništa konkretno ne bih da otkrivam u ovom trenutku. Očekujem da će se do kraja nedelje nešto više znati po pitanju investitora – rekao je Nikola Urošević, pomoćnik gradonačelnika Kragujevca zadužen za sport listu Sportski žurnal.

– Klub je u blokadi i dok ne reši taj spor neće moći, kao ni drugi, da dobija sredstva iz budžeta. Postoji budžetska rezerva, pa ako Radnički uspe da deblokira račun, neće biti problem da kasnije dobije sredstva- istakao je Urošević.

Ekipa Radničkog će od naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter