5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN: Ne krademo Zvezdi igrača!

Objavljeno: 30.06.15 u 18:20

Fudbalski klub Partizan danas je predstavio pojačanje u napadu Abubakara Oumarua i demantovao je vest da bi mogao „večitom rivalu“ da „ukarde“ pojačanje.

Ipak, crno-beli će, ako je suditi po rečima potpredsednika kluba Milorada Vučelića, dovesti još jedno pojačanje.

– Sve ste videli. Doveli smo zvučno pojačanje, a biće ih još – rekao je Vučelić, a preneo MocartSport.

Partizan je demantovao informacije da je Luis Ibanjez želja šampiona Srbije, što znači da bi Argentinac uskoro trebalo da postane član Crvene zvezde. Sa druge strane, najverovatnije, Partizan će još malo sačekati Gabrijela Markinjosa.

Pročitajte šta je Abubakar Oumaru rekao o dolasku u Partizan.

0
0

5 Komentara

  1. Alo Vozdovac, o cemu pricas!? Seti se ti kada ste vi nekog pobedili u Evropi, mislim dok ste jos mogli da igrate u njoj! Pricate da je prvenstvo namesteno a onda izgubite od Slovana ili nekog jos zvucnijeg protivnika u prvom kolu! Bruko

    0
    0
    Odgovori
  2. hahahahah ! ko o cemo cigani o politici…. ovaj decko sa vozdovca , nije ni za bolje :*
    raduj se sto ces imati prilike da gledas srpski tim u evropi 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. Vučelić Popović, Vizura….sve sami „sportisti“ !Hahahaha…nekada su čelni ljudi bili sportisti, a sada političari ! BRUKA I SRAMOTA kako nk partizna „osvaja“ titule ! Doći će i SPS-u kraj jednom zauvek , a onda cete u mišju rupu gde se decenijama bili ! Neka mi kaže neki glodari, kada se zadnji put radova protiv neke ekipe u Evropi u ligaškom delu !??? jel se seca godine ? Pa ne može da se sete, jer se čeka čak 11 godina, tamo nema ovih mafijoza da završe pobedu VAN TERENA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter