0
Košarka

FOTO: euroleague.net

OSEĆA POVEZANOST DVA KLUBA: Spanulis Zvezdu doživljava kao svoj tim

Objavljeno: 30.06.15 u 21:28

Legendarni grčki košarkaški as i igrač koji još uvek širi strah i trepet evropskim terenima izjavio je da Crvenu zvezdu doživljava isto kao i Olimpijakos čije boje brani već nekoliko sezona.

Vasilis Spanulis, jedan od najboljih košarkaša u Evropi, prošle sezone gostovao je sa Olimpijakosom u Kombank areni kada je igrao protiv Crvene zvezde, a u nedelju je bio zvezda večeri u istoj dvorani kada je agencija Beobasket obeležavala 20 rođendan. Kako sam kaže, osetio je bratsku hemiju koja vlada između dva kluba.

– Prošle sezone je bilo prelepo igrati pred navijačima Zvezde, nisam očekivao takvu podršku i potpuno su me oduševili. Olimpijakos i Crvena zvezda su bratski klubovi i ja ih gledam isto. Uvek je lepo doći u Beograd i igrati pred ovom fantastičnom publikom

Iza Spanulisa je veoma naporna još jedna sezona, ali vremena za predah nema, jer je pred njim priprema za Eurobasket u septembru. O našoj reprezentaciji ima samo reči hvale.

– Što se tiče Evropskog prvenstva očekujem jako kvalitetno takmičenje. Srbija ima sjajan tim, odlično su igrali na Svetskom prvenstvu i osvojili su srebrnu medalju. Biće jedan od favorita za osvajanje turnira – istakao je popularni ‘Bili’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter