4
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

NIŠTA OD SKRETANJA NA ‘AUTOKOMANDI’: Argentinac nastavio svojim putem, pravo na Marakanu!

Objavljeno: 30.06.15 u 20:28

Iako se tokom dana pojavila informacija da će argentinski levi bek sa hrvatskim pasošem Luis Ibanjez preći u Partizan, ipak je ostao ‘veran’ prvom klubu koji ga je pozvao i sledeće sezone će igrati u Crvenoj zvezdi.

Ibanjez je već bio na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde je i odradio trening sa fudbalerima Crvene zvezde, a onda se jutros pojavila šok-informacija da će umesto crveno-belog obući crno-beli dres i potpisati ugovor sa Partizanom.

Međutim, generalni direktor Zvezdan Terzić potvrdio je da će Ibanjez ipak potpisati za Zvezdu i to trogodišnji ugovor. Tu informaciju preneo je ‘Mondo’ koji takođe dodaje da je Terzić promociju nekadašnjeg asa zagrebačkog Dinama zakazao za sredu, kada bi iskusni levi bek trebalo da parafira ugovor.

Međutim, kako je rok za prijavu igrača prošao, Luis Ibanjez neće imati pravo da u četvrtak nastupi za Crvenu zvezdu u meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kazahstanskog Kairata.

0
0

4 Komentara

  1. nesto smo ih mnogo pokupovali- bojim se kada krenu tuzbe, bice zlo po nas, a i ko ce sve ovo da plati nije mi jasno, jer dr. Poternici nije strano da utekne od nevolje, a mislim da nas uvaljuje u veliku nevolju, jer ovi sto su dosli ne znaju za ljubav, vec samo za pun dzep

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter