0
Domaći fudbal

HRABRO U EVROPU: Predsednik Vojvodine pokazao put koji svi treba da sledimo!

Objavljeno: 30.06.15 u 22:11

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović oglasio se pred početak evro-sezone naših klubova i podelio svoje mišljenje koje svakako treba slediti.

Neretko se u našoj javnosti dešava da, ne samo navijači, već i fudbalski stručnjaci se izjasne protiv naših klubova kada igraju u Evropi.

Ali ne i Zoran Šćepanović, predsednik FK Vojvodina koji je saopštenjem na zvaničnom sajtu kluba poželeo puno sreće svima srpskim klubovima u predstojećim evropskim izazovima.

– Svim našim klubovima koji učestvuju u evropskim kvalifikacionim utakmicama, Partizanu, Crvenoj zvezdi, Čukaričkom i naravno Vojvodini, želim puno uspeha u predstojećem evropskom takmičenju. Koliko god smo veliki i beskompromisni rivali u domaćem takmičenju, što ćemo uvek i biti, sportsko prijateljstvo je pristojan manir, koji treba da nam bude uzajamna podrška kada se borimo protiv inostranih ekipa.

– Nadam se uspehu svih naših klubova, jer to će biti deo uspeha celokupnog srpskog fudbala, na veliku radost armije navijača! Budimo mudri, istrajni i hrabri u borbi za uspeh naših klubova, u ime i na ponos srpskog fudbala i Srbije! – stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik FK Vojvodina, Zoran Šćepanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter