1
Domaći fudbal

DILEME VIŠE NEMA: Partizan doveo napadača! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.15 u 12:18

Nema više niakve dileme, ono što je sinoć najavljeno, danas se obistinilo – Abubakar Oumaru je novi napadač Partizana. Ta vest je sopštena na zvaničnom Tviter profilu šampiona Srbije i za očekivati je da će tokom dana sve biti završeno.

Ipak, vest je povučena sa Tvitera, verovatno da bi se sačekala zvanična promocija igrača.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

 

Kamerunac, koji je i prethodnih leta bio želja crno-belih, na vernost srpskom šampionu obavezaće se na dve godine.

U Humsku stiže iz Belgije, ali kod svog bivšeg trenera Zorana Milinkovića. On je peto pojačanje Partizana, koji je doveo Brazilca Fabrisija Dornelasa na pozajmicu (odbrana), Nikolu Trujića i Marka Jevtovića (vezni red) i Valerija Božinova (napad). Uparvo će Božinovu praviti društvo u špica, a Partizan od napadača ima još i maldog Ivana Šaponjića. Nije poznato kolika će biti plata Abubakara, ali se šuška kolika su primanja Bugarina.

Abubakar je u karijeri igrao za Beveren, ali i srpske klubove Ofk Beograd, Vojvodinu, Crvenu zvezdu. Neće biti prvi stranac koji je nosio crveno-bele, pa crno-bele boje. Krenuo je putem Brazilca Klea.

Partizan je od juče na Pohorju, gde se priprema za početak sezone, 11. jula igra Superkup sa Čukaričkim, a 14. dočekuje Dilu Gori iz Gruzije, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na Pohorju će odigrati četiri prijateljska meča, najpre sa Rudarom iz Velenja (1. jul), Terekom i Aluminijumom (4.) i Amkarom (8.).

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter