1
Ostali sportovi

STAVLJEN PARAF: Kapiten Zvezde karijeru nastavlja u Italiji (FOTO)

Objavljeno: 29.06.15 u 15:37

Već neko vreme govori se o tome da bi reprezentativac Srbije usled velikih finansijskih problema u kojima se našla Crvena zvezda karijeru mogao da nastavi u Italiji, a boravak u ovoj zemlji iskoristio je upravo da potpiše ugovor sa novim klubom.

Sada već bivši kapiten Crvene zvezde Sava Ranđelović naredne sezone će braniti boje Breše, jednog od najjačih italijanskih klubova, a saradnju sa svojim novim poslodavcima overio je tokom boravka u Bergamu gde je igrao za nacionalni tim na finalnom turniru Svetske lige.

Ranđelović je u Crvenu zvezdu stigao 2011. godine iz kikindskog ŽAK-a, a sa crveno-belima je osvojio sve trofeje do kojih je klub došao u prethodne tri sezone.

Pored Ranđelovića od naredne sezone za Brešu će nastupati i bivši igrač Barselonete Nemanja Ubović, dok je sve izvesnije da će braća Rašović karijeru nastaviti upravo u klubu iz Katalonije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter