0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMETNO NA MARAKANI: Stigli Ibanjez i Viera, pala odluka ko će od stranaca biti registrovan za duel sa Kairatom

Objavljeno: 29.06.15 u 14:46

S obzirom da se poprilično kasnilo sa dovođenjem novih igrača trener Crvene zvezde Miodrag Božović je praktično bio primoran da izabere samo jednog od četvorice stranaca koji su već potpisali ili će tokom dana potpisati ugovor sa srpskim vicešampionom.

Naime, prema pravilima UEFA samo jedan fudbaler u odnosu na one koji su već licencirani može naknadno da bude uvršten u tim, a to će u slučaju Crvene zvezde, kako saznaje Blic, da bude Izraelac Idan Vered koji će tako biti deo ekipe za dvoboj sa kazahstanskim predstavnikom. Procenjeno je da bi on mogao više da pomogne ekipi u odnosu na Matosa koji je takođe već parafirao ugovor.

Vered

Tokom dana na Marakani su viđeni i Luis Ibanjez i Ugo Viera koji će u popodnevnim satima potpisati ugovore sa Crvenom zvezdom odnosno čim budu obavljeni lekarski pregledi pošto su detalji saradnje već utanačeni.

Obojica u Zvezdu dolaze kao slobodni igrači, a za sada nije poznato kolika će biti njihova godišnja primanja.

I to bi otprilike bilo to što se tiče prelaznog roka u Crvenoj zvezdi odnosno moguće je još samo da u klub stigne Srđan Plavšić iz Spartaka, a iz kluba bi mogao da ode Aleksandar Kovačević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter