4
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

PREDSTAVLJEN TANDEM: Vered otkrio šta mu je Stojke pričao o Zvezdi (FOTO)

Objavljeno: 29.06.15 u 17:00

Na stadionu Rajko Mitić, kao što smo već pisali, predstavljena su dva nova pojačanja, brazilski napadač Bruno Matos i izraelski ofanzivni vezista Idan Vered.

Matos je stigao iz Novog Pazara i u Zvezdi će nositi dres sa brojem 15, a Izrealac je došao iz Makabija iz Haife, inače prijavljen je za meč sa Kairatom, a na tren će istrčati sa brojem 11.

Šta Brazilac zna da kaže na srpskom?

Ja znam malo srpski. Znam da kažem Zvezda, Marakana, polako… Ne znam mnogo, hvala svima – zahvalio se Matos. 

foto: STARSPORT
foto: STARSPORT

Vered je imao da kaže štošta zanimljivo.

Imao sam jedan trening. Bilo je dobro… Ali, moram da podignem nivo fizičke spreme. Drago mi je što sam u velikom klubu. Spreman sam i uzbuđen zbog toga – rekao je Vered.

Izraelac se imao od koga da se raspita o Crvenoj zvezdi. Bivši saigrači Vladimir Stojković i Bojan Šaranova ali i nekadašnji trener Aleksandar Stanojević su mu pričali o klubu.
Pričao sam sa Šaranovim, Stojketom i Aleksandrom. Stojke mi je rekao: Oooo… – smejao se Verad i nastavio: – Obojica su mi pričala o najvećem klubu u Srbiji. I Stojke i Stojke… – dodao je Izraelac na pitanja prisutnih.

 

0
0

4 Komentara

  1. dok kroz PREZADUZENU rupu prolaze skupi igraci … vesic im pise izjave , koje dostavlja medijima da se skrene paznja sa glavne teme : ODKUD PREZADUZENOJ ZVEZDI TOLIKO PARA ZA OGROMNE PLATE(+) POREZ I DOPRINOS ( KOJI ONI DO SADA NE PLACAJU ). naslovi i tekstovi sa prljavom mastom… koja lici na onu iz vremena gebelsa : manipulisi, lazi, varaj i kradi … niko nam nista NE moze … taj imidz u i oko zvezde vlada u poslednje 3 godine .

    0
    0
    Odgovori
    • Kod vas je taj imidz od osnivanja i najprepoznatljiviji ste po tome.Ako ponovite 100 puta laz,mislite da ce postati istina ali to prolazi samo kod takvih kao sto si ti,dok kod normalnih nema sanse.I dalje si na svakoj vesti o Zvezdi,najuspesnijem klubu na Balkanu i dalje lupetas sve same gluposti i nebuloze.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter