0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODBROJAVAJU SE DANI: Bivši igrač Zvezde i Voše se predomislio, ipak dolazi u Partizan!

Objavljeno: 29.06.15 u 23:17

Navodno je trener Zoran Milinković najveći ‘krivac’ što će Abubakar Oumaru najverovatnije doći u Partizan, pošto su njih dvojica već sarađivali u periodu kada su bili u Vojvodini.

Napadač iz Kameruna, koji je u karijeri nosio dresove superligaša Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine, mogao bi u narednih par dana da potpiše ugovor sa Partizanom, iako je pre nekoliko dana stigla informacija da su pregovori propali.

Sada su ponovo intenzivirani i ukoliko do transfera dođe, tome bi najviše doprineo Zoran Milinković koji je već trenirao Oumarua u Vojvodini i sada bi na nagovor trenera crno-belih mogli da obnove saradnju.

Abubakar Oumaru je slobodan igrač, pošto mu je sa Beverenom istekao ugovor, a prethodnih nekoliko dana bio je na probi u Muskronu. Izgleda da se situacija preokrenula u korist Partizana… Zvanična potvrda očekuje se tokom sutrašnjeg dana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter