0
Košarka

Foto: KSS

I OPET: Izađite na balkone pozdravite šampionke

Objavljeno: 29.06.15 u 12:40

Kao što je to već postao običaj u Srbiji nakon velikih sportskih uspeha naših reprezentativnih selekcija organizuje se veliki doček za one koji u najboljem svetlu predstavljaju našu državu u svetu.

Izuzetak od pravila neće biti ni košarkašice koje su u jučerašnjem finalu Evropskog prvenstva savladale favorizovane Francuskinje i tako došle do zlatne medalje i vize za Olimpijske igre.

Kako je objabvljeno na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije svečani doček ženske košarkaške reprezentacije Srbije biće organizovan večeras u 20 sati ispred Skupštine grada Beograda.

Otvoreni autobus sa kraljicama evropske košarke kretaće se auto putem od pumpe Zmaj pored Kombank arene preko Brankovog mosta do Skupštine grada.

Pozivamo građane Srbije i Beograda da pozdrave evropske prvakinje na putu do balkona i prisustvuju svečanom dočeku, jer su one to zaslužile.

Pogledajte i na koji način su naše košarkašice proslavile veliki uspeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter