1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

BOLJI FINANSIJSKI USLOVI: Rajković produžio ugovor sa Zvezdom, ali to ne garantuje ostanak? (FOTO)

Objavljeno: 29.06.15 u 20:55

Najbolji omladinski golman sveta Predrag Rajković produžio je danas ugovor sa Crvenom zvezdom do 2018. godine, ali ni to nije garancija da će ostati u klubu.

Rajković je danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ stavio paraf na trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz znatno bolje finansijske uslove. To bi trebalo da obraduje navijače crveno-belih, ali i pored toga sportski direktor Blažo Raosavljević ne garantuje da će najbolji omladinski reprezentavac sveta ostati u Zvezdi.

– Postoje ponude za Rajkovića, mi planiramo da ga zadržimo, ali svako ima svoju cenu, pa čak i najbolji golman Mundijalita. Ako stigne ‘nepristojna ponuda’, prodaćemo ga – otkrio je Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nezvanično, klub koji da najmanje 3,5 miliona evra za Rajkovića dobiće pristanak od Crvene zvezde, a u trci su mnogi evropski velikani poput Milana, Liona i PSŽ.

0
0

1 Komentara

  1. Rajkovic odlazi iz Zvezde jer je pevao “ Ti si nas Murinjo Paune“ i time sebi gadno zakomplikovao zivot jer su Terzic i Vesic sve ucinili kako bi sapleli nase sampione da ne naprave uspeh,kao alibi za napad na FSS. Sve je bilo jasno na doceku isperd skupstine ,eto toliko su velike frustracije Vesica Rajko je rekao da i sa jednom nogom ide sa reprezentacijom iako je bio svestan mogucnosti da mu se sve obije o glavu kod Terze. Jednostavno svaka cast mali,skidam kapu,pravi kapiten. Gadno se zamerio gradskom menadzeru i coveku sa poternice. Oni su toliko ostrasceni da ne prastaju. To ih samo jos brze vuce na dno.Ovi takstovi o produzenju ugovore ili sl nemaju veze sa istinom.Sacekajte do septembra i sve ce biti jasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter