0
Tenis

VIMBLDON: Prvog dana na terenu čak petoro srpskih tenisera

Objavljeno: 28.06.15 u 13:27

Treći po redu Gren slem u sezoni počeće sutra na terenima Vimbldona, a titulu osvojenu prošle godine brani Novak Đoković.

Kao što to tradicija već nalaže šampion otvara takmičenje na Crntralnom terenu pa će tako najbolji teniser sveta i 14 sati po našem vremenu izaći na vimbldonsku travu kako bi odmerio snage sa Filipom Kolšrajberom iz Nemačke.

Ipak Novak neće biti prvi srpski teniser koji će sutra zaigrati na Vimbldonu pošto će Janko Tipsarević i njegov protivnik Marsel Granoljers iz Špaanije na teren broj 7 izaći već u 12.30 sati po srednjeevropskom vremenu.

Od naših tenisera u ponedeljak će na teren i Dušan Lajović, a njegov duel sa Tomijem Hasom planiran je kao treći po redu na terenu broj 8, a kako program počinje u 12.30 njihov duel verovatno neće početi pre 16.30 sati.

Od teniserki već ustra će na teren Ana Ivanović i Aleksandra Krunić. Ivanovićeva igra drugi meč na terenu broj 3 odnosno ona i Ji-Fan Ksu iz Kine na teren bi mogle odko 14.30, baš kao i Krunićeva koja na terenu broj 14 igra svoj duel sa Robertom Vinči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter