2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL: Beobasket napravio najveću sportsku žurku sa 12.782 gosta! (FOTOGALERIJA) (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.15 u 23:55

U beogradskoj areni večeras je održan revijalni turnir povodom 20 godina postojanja košarkaške agencije Beobasket čiji je vlasnik Miško Ražnatović. Tim povodom u Beogradu su se skupile svetske zvezde igre pod obručima predvođene vedetom Olimpijakosa Vasilisom Spanulisom. U Kombank areni se okupilo 12.782 gledalaca koji su uživali u potezima Nedovića, Krstića, Micova, Kešelja, Savanovića, Marjanovića, Dubljevića, Pekovića, Teletovića, Spanulisa, Lovernja, Vestermana, Dolmena, Danstona i mnogih drugih.

Igrači su bili podeljeni u tri tima Kaplankaja, Idea i MocartSport, a na kraju je trijumfovala Idea. Ekipe su vodili naši eminentni treneri Dušan Ivković i Dejan Radonjić, kao i turski stručnjak Oktaj Mahmuti. Pogledajte kako je to bilo u beogradskoj areni:

(Izvor: YouTube/Sport klub)

Fotogaleriju su napravili i naši fotoreporeteri sa lica mesta:

0
0

2 Komentara

  1. Kad je Dejan Radonjic u pitanju onda je ,,nas“ (jos eminentni LOL) strucnjak,a zanimljivo kad je u pitanju Dusko Vujosevic onda se kaze da je crnogorski strucnjak…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter