1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKUSNI GOLMAN POTVRDIO: Ako ode Rajković, dolazim u Zvezdu

Objavljeno: 28.06.15 u 09:50

Već danima se u srpskim medijima šuška o odlasku kapitena Crvene zvezde, U20 šampiona sveta, Predraga Rajkovića.

Ukoliko odlazak Rajkovića u skorašnjem vremenskom periodu postane zaista zvaničan, crveno-beli će, kao što je najavljeno, brže-bolje potpisati Bojana Šaranova.

Sam Šaranov u razgovoru za Sportki žurnal istakao je da bi došao u crveno-belo jato, ali da nema nameru da deli sudibnu Damira Kahrimana i da pristane da bude rezervni čuvar mreže beogradskog giganta.

– Nisam od onih koji bi se zadovoljili sedenjem na klupi, a ako ostane Rajković logika je da brani kao najbolji mladi čuvar mreže sveta. Mogu da dođem samo ukoliko napravi transfer – iskren je Šaranov.

Nekadašnji golamn OFK Beograda tri sezone je proveo u Makabi Haifi igrajući rame uz rame sa novim pojačanjem crveno-belih,  Idanom Veredijem

– Poznajem Vereda odlično, sigurno će biti pojačanje. NJegova brzina može da bude prevaga u sporijoj ligi kao što je naša, jak je u duelima „jedan na jedan“. Interesantan je igrač – kaže Šaranov.

On se osvrnuo i na činjenicu da je Vered bio rezervista u timu Makabija u poslednjih par sezona.

– Konkurencija za svako mesto je jaka, ali nema dilemu da je sazreo kao igrač i da jeste kvalitet za Crvenu zvezdu – istakao je Šaranov.

On se potom osvrnuo na tok pregovora oko saradnje sa crveno-belima.

– Dva puta sam ranije bio u pregovorim sa Zvezdom, možda bude treća sreća. Porodica mi je u Beogradu, planovi su vezani za ostanak uz njih i mislim da je idealan trenutak – podvukao je i 27-godišnji čuvar mreže.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter