0
Ostali sportovi

RADNIČKI DOBIO RIVALE: Teška grupa za Kragujevčanke

Objavljeno: 27.06.15 u 18:50

Večeras je u Beču u velelepnom zdanju “Novomatic foruma“ održano izvlačenje parova za učesće u Ligi Sampiona u sezoni 2015/2016 na kome su prisustvovali i predstavnici Radničkog, predsednik Goran Staniić i sef stručnog staba Aleksandar Radosavljević.

 Voljom žreba Radnički će igrati u  kvalifikacionoj grupi sa ekipama Serkodaka (Danska), Glasverket (Norveška) i Đera (Mađarska)  .

U polufinalu će se šampion Srbije sastati sa ekipom Đera, a drugi polufinalni par čine ekipe Serkodaka i Glasverketa.

 – Grupa je izuzetno teška ali ćemo se truditi da se sto bolje pripremimo za borbu za ulazak u grupnu fazu. Prosle godine nam nisu davali ni gram sanse za prolazak ali kao sto znate napravili smo veliko iznenadjenje i savladali sjajnu ekipu Mitjilenda.Iskustvo je adut nasih protivnika,mi smo značajno podmladili ekipu,ali mi u toj mladosti i velikoj energiji vidimo svoju sansu.Borićemo se i potruditi da predstavimo nas klub,grad i zemlju u sto boljem svetlu na evropskoj sceni – poručio je trener Aleksandar Radosavljević.

  Termin odigravanja kvalifikacionih turnira je 12. I 13 septembar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter