2
Košarka

FOTO:STARSPORT

PARTIZAN – SRPSKI BOSTON: Novim Sadom šetaju grubijani koji su Milutinova učinili milionerom! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.15 u 14:34

Amerikanci su oduševljeni Nikolom Milutinovim, centrom Partizana od kojeg u budućnosti očekuju velika dela, a odmah po njegovom izboru na draftu od strane San Antonija analitiča ESPN televizije imao je zanimljiv komentar o srpskom košarkašu.

Dobro je poznato da u SAD veliku pažnju posvećuju skautingu i prikupljanju pravih informacija o mladim igračima, pa je tako analitičar Fren Fraskila nekoliko sekundi po draftovanju Nikole Milutinova objasnio njegov razvojni košarkaški put.

– Dvojica siledžija šetaju Novim Sadom i nisu ni svesni da su od ovog momka napravili milionera! Želeo je da postane olimpijski plivač, ali su ga gurnuli, povredio se i odustao od plivanja. Milutinova ćemo tek videti za par godina, on će u međuvremenu nastaviti da igra za Partizan, srpske Boston Seltikse, tako da su Sparsi ponovo odradili dobar posao – izjavio je Fraskila prilikom NBA Drafta.

(youtube / MVP Košarkaški Portal)

Inače, za Milutinova postoji interesovanje velikana evropske košarke, ali on sam čeka odluku svog sadašnjeg kluba Partizana. Ovde pogledajte i kako su mu navijači Sparsa poželeli dobrodošlicu.

0
0

2 Komentara

  1. Ne pratim nesto NBA i nisam znao da je Boston otimao igrace po NBA ligi i ukrao 10-tak titula,gepekujuci sudije i samarati ih po svlacionicama.Verovatno ih po tome poistovecuju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter