2
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

NJEMU JE TO LOGIČNO: Bolje proba u Muskronu nego Liga šampiona sa Partizanom

Objavljeno: 27.06.15 u 22:39

Kako sezona za srpske klubove počinje nikada ranije tako se i letnji prelazni rok odigrava po ubrzanom tempu pa ne čudi da iz dana u dan kao na traci se menjaju vesti u vezi dolazaka i odlazaka pre svega u naša dva najveća kluba – Partizan i Crvenu zvezdu.

Već neko vreme postoji interesovanje srpskog šampiona za nekadašnjeg fudbalera najljućeg rivala – Abubkakara Oumarua, ali čini se da ni ovog puta crno-beli nisu uspeli da uvere Kamerunca da je za njega najbolje da se vrati u Beograd i pokuša da izbori plasman u Ligu šampiona sa njima.

Naime, kako saznaje Mocartsport bivši fudbaler Vojvodine i OFK Beograda, koji je prethodne dve sezone proveo u Belgiji igrajući za Beveren negativno je odgovorio na poziv koji mu je stigao iz Humske uz poruku da „ne želi da se vraća u Srbiju već da gradi evropsku karijeru“.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Evropska karijera za sada se ogleda probom u ni manje ni više nego Muskronu.

Zanimljiv detalj vazan za KK Partizan viđen je u jednim novinama iz okruženja, koje su malo pobrkale lončiće.

0
0

2 Komentara

  1. Šta se kaže , mogao je da bude novi KLEO !? Ovaka neka igra , ustvari neka greje klupu pa nije on kriv što VO-lina!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter