1
Evropske lige

NI ZVEZDA, NI PARTIZAN, VEĆ: Milan Stepanov potpisao za Sarajevo!

Objavljeno: 27.06.15 u 13:51

Fudbaler koji se po medijima provlačio kao potencijalno pojačanje ‘večitih rivala’, skrenuo je ka Bosni i Hercegovini, gde će pojačati tamošnjeg šampiona, ekipu Sarajeva.

Milan Stepanov je bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Portoa, sa kojim je stekao veliko internacionalno iskustvo igranja, čak i u Ligi šampiona. Prethodnu sezonu proveo je u kiparskoj Omoniji gde je odigrao 10 utakmica.

– Sarajevo ima tim koji je spoj mladosti i iskustva i tek treba da napravi nešto. Nadam se da ću iskustvom pomoći ekipi, ne volim puno da pričam, više volim da radim. Ne želim da obećam plasman u Ligu šampiona, ali bi trebalo da se nadamo – rekao je Stepanov za sajt šampiona Bosne i Hercegovine.

Stameni štoper je karijeru počeo u Vojvodini i to je jedini klub u Srbiji za koji je igrao. Kasnije je nosio dres turskih Trabzona, Mersina i Burse, kao i španske Malage, a za nacionalni tim Srbije je upisao šest nastupa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter