1
Evrokupovi

KAIRAT SE NE ŠALI: Pred duel za Zvezdom Kazahstanci dovode bivšeg igrača Bajerna i Zenita

Objavljeno: 27.06.15 u 22:06

Srpski vicešampion na sve načine pokušava da pojača tim pred duele sa kazahstanskim predstavnikom Kairatom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ni Zvezdin rival ne spava.

Kako prenose ruski mediji za Kairat bi u narednim danima trebalo da potpiše nekadašnji reprezentativac Ukrajine Anatolij Timoščuk, kojem je već 36 godina, ali koji bi mogao da bude veliko pojačanje za Kairat ukoliko do dogovora dođe.

Timoščuk je tokom karijere pored Zenita u kojem je proveo prethodne dve sezone igrao još i za minhenski Bajern u koji je došao iz kluba iz Sankt Peterburga, a u otadžbini je pored Šahtjora igrao još i za Volin.

anatolij-timoscuk-zenit

Na svom kontu osvojenih trofeja Timoščuk ima titulu prvaka Evrope sa Bajernom i Kup UEFA sa Šahtjorom, sa kojim je te iste 2008. godine osvojio i Superkup Evrope.

Što se tiče Crvene zvezde došlo je do prekreta kada je u pitanju pojačanje na poziciji levog beka pa Ibanjez više nije toliko sigurna opcija, a dobra vest je da su crveno-beli uspeli da uvere jednog od najboljih mladih igrača sveta da je za njega dres srpskog vicešampiona najbolje rešenje.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter