3
Domaći fudbal

GROF ĆE BITI ZADOVOLJAN? Dva pojačanja stižu u Zvezdu!

Objavljeno: 27.06.15 u 18:35

Crvena zvezda mora nekako da odobrovolji trenera Miodraga Grofa Božovića, koji nije zadovoljan kako teče prelazni rok. Crveno-beli su daans sve dogovorili sa Brazilcem Brunom Matosom, koji će paraf na ugovor stavitu u ponedeljak.

 

 – Posao sa Matosom je završen. On će vrlo brzo da potpiše trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom – tu vest je za MocartSport potvrdio sportski direktor Zvezde.

Grof će tako pored Katija i pojačanja Vareda moći na krilima da računa i na Matosa, a ozbiljno se nameće radom i Dušan Živković.

Traži se i čini se da je već pronađeno pojačanje i u napadu. Portugalac Ugo Vijera u Crvenu zvezdu stiže kao slobodan igrač, i to baš kao želja Grofa Božovića.
– On bi u nedelju uveče trebalo da bude ovde. Doći će u Beograd da završimo posao – kaže Raosavljević.

Navijače interesuje i šta se dešava oko dolaska zlatnog Orlića Saše Zdjelara, koji se spominje kao zamena za Aleksandra Kovačevića.
– Naša želja postoji, ali to je sve na dugačkom štampu. Za Aleksandra Kovačevića postoji interesovanje iz Turske, ali on će biti tu za mečeve protiv Kairata – zaključuje Raosavljević.

0
0

3 Komentara

    • Pretpostavljam da čovjeka u životu nisi vidio a pričaš takve gluposti! Matos je tehnički jedan od najjačih fudbalera u našoj ligi, ima dobar dribling i jedan je od najbržih fudbalera. Ako tome dodamo njegovu osobinu, koju inače Brazilci nemaju, da se vraća i pomaže u defanzivi, onda sve ovo što si rekao nema ama baš nikakvog smisla!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter