0
Fudbal

EURO, U-21: Portugalci izbušili ‘pancire’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.15 u 20:05

U prvom polufinalnom meču na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine, koje se održava u Češkoj, reprezentacija Portugalije ponizila je selekciju Nemačke savladavši je sa čak 5:0 (3:0).

Zanimljivo je da su Portugalci u tri meča grupne faze takmičenja postigli samo dva gola, a već u prvih 45 minuta duela sa reprezentacijom zemlje svetskog prvaka su tri puta pogađali cilj.

Seriju pogodaka otvorio je Bernardo Silva u 25. minutu, nastavio je Rikardo u 33. a završio Ivan Kavaliero u prvom minutu nadoknade izgubljenog vremena. Ukoliko je uopšte postojala određena nada kod Nemaca da bi mogli do preokreta ona je „ubijena“ u 46. minutu kada je Ter Štegena savladao Žoao Mario, da bi tačku na ovaj meč stavio Rikardo Orta u 71. minutu.


(Izvor: Youtube/HD2 Live)

O drugom finalisti odlučivaće dve skandinavske selekcije – Švedska i Danska koje se sastaju od 21 sat na stadionu Letna u Pragu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter