1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURNO U ZVEZDI: Ibanjez ipak možda i nije rešenje, crveno-beli imaju drugu opciju

Objavljeno: 27.06.15 u 20:49

Uprkos izjavama generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da se argentinski levi bek Luis Ibanjez nalazi na korak od dolaska u redove srpskog vicešampiona, pojavila se i druga opcija, ili da budemo precizniji prva.

Naime, kako saznaje Blic ponovo se pojavila mogućnost da na Marakanu stigne Milan Rodić, koji je bio i prvi pik Zvezdinog rukovodstva kada je u pitanju pozicija levog beka, ali su zahtevi Zenita bili velika prepreka.

– Pojavila se mogućnost da ipak angažujemo Rodića i u narednih dan ili dva ćemo u dogovoru sa trenerom Božovićem odlučiti da li ćemo dovesti Rodića ili Ibanjeza, rekao je Terzić za Blic.

Naime, mladi srpski fudbaler ima još godinu dana ugovora sa klubom iz Sankt Peterburga koji ga je nedavno prebacio u drugi tim što će Zvezda pokušati da iskoristi. Ponuda crveno-belih ruskom šampionu je da Rodić dođe bez obeštećenja u njihov tim, ali da prilikom prodaje zarada bude podeljena na ravne časti.

Da li je u pitanju samo probni balon ili cenkanje sa Ibanjezom koji traži godišnju platu od 240.000 evra ili je nešto drugo po serdi saznaćemo već početkom naredne nedelje.

Pored Brazilca Matosa koji je već postigao dogovor sa upravom Crvene zvezde klub iz Ljutice Bogdana će najveće pojačanje dobiti iz sopstvenih redova.

0
0

1 Komentara

  1. Novinari,znate li išta o Novom Pazaru,Jagodini,Čukaričkom ili Voždovcu? Jesu li se pojačali?
    Sramota bre,sramota….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter