0
Fudbal

BOKA JUNIORS SLAVI: Predsednik potvrdio povratak Teveza i najavio nove uspehe

Objavljeno: 27.06.15 u 12:56

Argentinski fudbaler Karlos Tevez karijeru će nastaviti, a možda i završiti, u Boki Juniors, a predsednik argentinskog velikana blista od sreće zbog toga.

Dosadašnji fudbaler Juventusa, a nekadašnji Mančester Junajtera i Sitija, vratiće se u klub u kojem je ponikao i koji ga je lansirao u svetski fudbal. Dres Boke Tevez je nosio od 2001. do 2004. godine kada je prešao u Evropu i potpisao za Vest Hem.

– Ovo je dan radosti i zadovoljstva. Povratak Tevesa u izvanrednom trenutku njegove karijere je odlična vest za navijače Boke i fudbal u Argentini. Njegovo prisustvo doneće dodatni kvalitet timu koji imamo – rekao je Angeliči.

Tevez je prošle sezone postigao 20 golova na 29 utakmica i sjajnim igrama privukao je interesovanje Pari Sen Žermena, Liverpula i Atletiko Madrida, ali se ipak odlučio za povratak u domovinu.

Tevez se trenutno nalazi na Kopa Amerika sa reprezentacijom Argentine koja je noćas slavila posle penala, a jedan od junaka bio je upravo Tevez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter