0
ATP

VIMBLDON: Solidan žreb za srpske tenisere

Objavljeno: 26.06.15 u 13:00

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odbranu titule na Vimbldonu počeće protiv Nemca Filipa Kolšrajbera, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Ukoliko savlada Kolšrajbera, u drugom kolu bi se sestao sa pobednikom meča Lejton Hjuit (Australija) – Jarko Nijeminen (Finska).

Đoković se nalazi u istoj polovini žreba zajedno sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom, dok su u drugom delu Rodžer Federer i Endi Marej.

Viktor Troicki se na startu takmičenja sastaje sa Ukrajincem Aleksandrom Nedovjecovim, a u trećem kolu bi mogao da igra protiv Rafaela Nadala sa kojim se nedavno sastao u finalu turnira u Štutgartu.

Janko Tipsarević, koji ima zaštićen renking, na startu turnira se sastaje sa Marselom Granoljersom, u drugom kolu će igrati protiv pobednika duela Kokinakis – Majer, a ako stigne do osmine finala mogao bi da se sastane sa Novakom Đokovićem.

Protivnik Dušana Lajovića u prvom kolu biće veteran Tomi Has, dok će Filip Krajinović na startu igrati protiv takođe veoma iskusnog Nikole Maua.

Najpoznatiji teniski turnir počinje u ponedeljak i igra se za nagradni fond od 12.568.000 funti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter