0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SVETSKA LIGA: Srbija je u polufinalu, sledeći je Brazil – da se igramo!

Objavljeno: 26.06.15 u 22:18

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Kine rezultatom 25:10 i tako veoma lako obezbedila plasman u polufinale gde je čeka nikad jača reprezentacija Brazila.

Srbija brani titulu u Svetskoj ligi u Bergamu i na dobrom je putu da ponovo dođe makar do medalje na ovom takmičenju. U četvrtfinalu veoma lako pala je Kina koja je poražena rezultatom 25:10 (6:5, 7:0, 5:2, 7:3).

Prva četvrtina donela nam je poplavu golova, bilo je 6:5, a u drugom su naši nastavili u istom tempu, dok su Kinezi potpuno stali. Sa 7:0 u drugom kvartalu naši momci su rešili pitanje pobednika, a onda do kraja samo potvrdili daleko veći kvalitet u odnosu na selekciju Kine.

Najefikasniji među našim igračima bio je Slobodan Nikić sa pet golova, po tri su postigli Pijetlović, Mandić i Prlainović, a svi naši reprezentativci su postigli makar po gol. U polufinalu naše ‘delfine’ čeka Brazil, ekipa koju predvodi doskorašnji naš reprezentativac golman Slobodan Soro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter