0
Odbojka

FOTO: ossrb.org

SVETSKA LIGA: Odbojkaši na završnom turniru, ponovo je pala Italija!

Objavljeno: 26.06.15 u 23:05

Izabranici Nikole Grbića sa 3:1(25:23, 25:20, 25:27, 25:21) savladali su Italiju u prvom meču petog vikenda Svetske lige i tako obezbedili plasman na završni turnir ovog takmičenja.

U prepunoj dvorani ‘Spens’ u Novom Sadu, reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu koja joj garantuje učešće na završnom turniru Svetske lige. Do nje su došli posle skoro dva sata igre. Počeli su sjajno i lako stigli do prednosti od 2:0 u setovima.

I u trećem su ‘Orlovi’ imali priliku da sve reše maksimalnim rezultatom, ali je, reklo bi se, došlo do blagog opuštanja i Italijani su smanjili zaostatak u setovima.

Bilo je veoma važno dobiti treći set i Srbija je to uspela serijom od pet poena posle drugog tehničkog tajm-auta i tako stigla do svoje pete pobede u grupnoj fazi.

Najefikasniji su bili Nemanja Petrić i Aleksandar Atanasijević sa po 16 poena. Sledeći meč igra se već u nedelju u beogradskom ‘Pioniru’  od 20:10h, takođe protiv Italijana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter