3
Domaći fudbal

SVE SPREMNO ZA TRANSFER: Crvena zvezda pronašla zamenu za ‘prežaljenog’ Rajkovića

Objavljeno: 26.06.15 u 10:53

Javna je tajna da će kapiten Crvene zvezde i osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu U20, Predrag Rajković, ovog leta napustiti klub iz Ljutice Bogdana.

Da stvari budu još gore po čelnike crveno-belih, ponudu iz inostranstva dobio je i prilično nezadovoljni Damir Kahriman, bivši reprezentativac i momak koji je trebalo da zameni Rajkovića među stativama crveno-belih.

Čelnici Zvezde zbog toga su morali da deluju ekspresno i pronađu rešenje za prvog golmana, a kako se saznaje, izbor je pao na bivšeg čuvara mreže OFK Beograda i nekadašnjeg mladog reprezentativca, Bojana Šaranova, baš kao što se ranije šuškalo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Spreman da stane među crveno-bele stative: Bojan Šaranov

Prema dostupnim podacima, Šaranov će se latiti pera i potpisaće ugovor sa ekipom s Marakane istog trena kada postane zvanično da Rajković, za koga Milan daje 3 miliona evra, nije više golman najtrofejnijeg srpskog kluba.

Imao je Šaranov i prošlog leta ponudu crveno-belih, ali tada nije želeo da pristane da bude zamena Rajkovića.

Šaranov je igrač rođen 1987. godine, prethodnu sezonu branio boje Ergotelisa. On je saradnju sa ovim klubom završio pa je slobodan u izboru novog kluba.

Pre njega, Zvezde je pozvala i Milana Borjana, ali je on po svoj prilici odlučio da se vrati u bugarski Ludogorec, posle odličnih odbrana za niški Radnički, prenosi Sportski žurnal.

Podsetimo, tokom jutra saznalo se da će definitivno novi igrač Zvezde postati i Lusio Ibanjez.

0
0

3 Komentara

  1. Pa nije uzeo kredit niti zadužio zvezdu,zasad je dobro,samo da zaigraju pojačanja i to je prava zvezda,vidlo se protiv karpata gde smo tanki(desno spolja(0)Gavriću nije mesto u zvezdu,Kataijoš trazi sebe na momente se vidida je klasa(fizička sprema 0),zato tu treba izraelac,Gaćinović,Ivanić,Plavšić,Matos,i jedan dobar špic i mi smo bombaj a i levi bek pod obavezno mada je i Argentinac nizak nije po mom ukusu

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitno da je tvoj patlidzan uvek posten, nisu oni krali 20 godina unazad, ne ne.. ajde bre bezi tamo, glup si kao ku..ac! Celo sportsko drustvo ste unistili mamicu vam vasu bezobraznu.. uvek se nadje neki grobarcic kao ti da se pravi pametan.. izucemo vas ove sezone, plakacete kao pi..kice!

    0
    0
    Odgovori
  3. placaj te gradjani Srbije ove bahanalije iza kojih stoji premijer licno. To su njegove mere stednj…deseto pojacanje a nemaju para za licencu, to sto su gradjani Srbije na ivici gladi nema veze, lepse ce se ziveti ako Crvena bude sampion kao sto rece najveci kriminalac na Balkanu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter