0
AdmiralBet ABA Liga

STIGLA POTVRDA: FIBA priznaje ABA ligu!

Objavljeno: 26.06.15 u 23:58

Posle brojnih napora, sastanaka, promena mišljenja i prilagođavanja uslovima FIBA, svetska košarkaška organizacija konačno će u nedelju priznati novi format regionalne ABA lige.

Tu informaciju preneo je portal ‘B92’ koji je došao u posed pisma FIBA. Njega su potpisali generalni sekretar Patrik Bauman i direktor FIBA Evropa Kamil Novak, a upućeno je na adrese svih košarkaških saveza u regionu.

– Želeo bih da potvrdim da je dokumentacija koju ste poslali, u vezi sa pismom FIBA od 20. juna ove godine, u potpunosti u skladu sa zahtevima koje smo postavili. Vaš zahtev za priznanjem ove lige, prosleđen je Bordu FIBA Evropa, koji se sastaje u nedelju u Budimpešti – navodi se između ostalog u pismu FIBA.

Svetska košarkaška organizacija se, pored toga, zahvalila svim nacionalnim savezima na velikom naporu koji su uložili kako bi se pronašlo krajnje rešenje i što, pre svega, nacionalni timovi neće trpeti konsekvence.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter