0
Fudbal

RIKARDO GAREKA: Imamo kvalitet da se nosimo sa Čileom

Objavljeno: 26.06.15 u 10:10

Reprezentacija Perua savladala je Boliviju sa 3:1 tokom minule noći i na taj način je izborila plasman u polufiale Kopa Amerika koji se ove godine održava u Čileu.

Selekcija „Blankirohe“ igraće upravo sa domaćinom u polufinalnom duelu, a selektor Perua Rikardo Gareka bio je zadovoljan viđen u okršaju sa Bolivijom.

– Entuzijazam mojih igrača je na idealnom nivou. Odigrali smo agresivno, postigli smo prvi gol na vreme – sumirao je utiske s utakmice sa Bolivijom trener Gareka.

– U svom timu imamo oružje sa kojim možemo da budemo konkurentni sa najboljim svetskim reprezentacijama. Duboko sam uveren da rastemo iz meča u meč i da smo sve bolji – istakao je Gareka.

– Naši navijači su takvi da od nas očekuju da u svakoj utakmici odigramo na najvišem nivou – istakao je selektor Perua.

– A ono što me najviše čini srećnim jeste kada su naši navijači u našoj zemlji srećni i zadovoljni – istakao je on.

– Sada igramo protiv rivala koji nikada ne odustaje. Ali, sa sjajnim stavom i pristupom koji imamo možemo da napravimo dobar rezultat. Niko od nas ništa ne očekuje, zato smo i opasni – zaokružio je priču Gareka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter