25
AdmiralBet ABA Liga

NBA BLAMAŽA: Čelnici najkvalitetnije lige na svetu ne znaju za Crvenu zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 26.06.15 u 12:50

Kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrović, tokom minule noći izabran je na NBA Draftu 2015. godine kao poslednji, 60. pik u izboru Filadelfije.

Na draftu je, pored Mitrovića, izabran i njegov kolega i reprezentativac Nikola Milutinov i to sa visoke 26. pozicije, a „prošao“ je i Radičević kao 57. pik.

NBA liga poznata je po svojim čestim „gafovima“ kada je reč o izboru igrača iz Evrope pošto brka nazive imena evropskih klubova.

Tako je bilo i u slučaju Luke Mitrovića, pošto su čelnici NBA lige kao klub ovog momka naveli nepostojeći „Mega Crvenu zvezdu“ tako spojivši dva kluba: Mega Leks i Crvenu zvezdu.

FOTO: Crop
FOTO: Crop
0
0

25 Komentara

  1. ne vidim tu nikakvu gresku – Mega znaci nesto veliko, ogromno tako da su samo rekli istinu – velika Crvena Zvezda

    0
    0
    Odgovori
  2. Spremi se ,,,Penzioneru,,za hladne noci preporucujem ti termo odjecu!! vidis jadnice da nemate pare ni za evrokup bicete zamrznuti narednih sto godina,,za razliku za jedinog srpskog kluba sto necemu vredi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisam znao da vam je bas ovoliko tesko,ali u svakom slucaju mi je drago zbog toga!!!Nece vas dugo biti u evroligi i treba da se pomirite sa tim!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Nista ljudi nisu pobr4kali mozda samo znaju nesto sto mi neznamo a tek ce se dogoditi sa obzirom na praksu crvene zvezde

    0
    0
    Odgovori
  5. Kad neko hoce da ispadne pametan….
    Neko kaze Zvezda je dominirala na sljaci, pa iste ulove je imao i Partizan.
    13 godina se nije niko uzbudjivao sto sponzori i igraci nece u Zvezdu a sad svi treba da se potresemo sto se to desava Partizanu, neki ne znaju sta je to Bumerang.
    Neki se pitaju koji je to igrac iz FMP igrao u NBA aludirjuci na CZ, necu reci da je bio bolji od Divca zato sto je Divac legenda ali i Pedja Stojakovic je svakako ostavio traga u NBA a ako neko nije imao zlu nameru reci cu mu da je Vladimir Radmanovic igrao iz FMP-a u NBA. Toliko ste poleteli visoko do ZVEZDA da niste vodili racuna kakav ce pad biti

    0
    0
    Odgovori
  6. sta je tu cudno …??? pa i u Srbiji ogromna vecina pojma NEMA , ko je kkcz:telekom iz zeleznika !!! taj MUTANT od FMP-a , ta vestacka tvorevima samo se u Srbiji moze desiti i uraditi . kompletan manifetluk-prljavi posao … placa narod Srbije. KKCZ JE ZAMRZNUTA PA USPAVANA OD TVORCA MUTANTA OD FMP-a – kkcz:telekom iz zeleznika . za ovo stanje u sportu, dobar deo snose mediji koji su podrzali : MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU I PLJACKU ovog nazovi sportskog radnika .

    0
    0
    Odgovori
  7. Kao da je to njima bitno? Sjetite se da su prosle godine kad je biran Bogdan Bogdanovic prikazali video i sliku Bojana Bogdanovic…
    Ali i dalje su bolje organizovani i od Evropske kosarke, ali i od ostalih sportova. Salary cao = finansijski fer plej.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ne znaju oni mnogo toga ali zato imaju najjacu ligu u Svetu u placaju brdo para svoje igrace.Niko nigde ne ispada, zatvoreni sistem, preko 250 miliona potencijalne publike, TV prodaja sirom cele planete, plus reklame…cist profesionalizam i doooobra zarada.

    0
    0
    Odgovori
  9. jedno pitanje a zbog cega je to NBA blamaza.klub koji ne osvoji titulu 17 godina,klub koji je zamrznut.klubu kome niko nece da zabrani kako ce da se zove pa moze i cz telekom.

    zna se koji tim u evropi je dao najvise NBA igraca.

    KOJA BRUKAA ZA SRPSKU KOSARKU

    0
    0
    Odgovori
    • Posto si trazio da navedem jednog igraca FMP-a koji je igrao NBA navescu
      Miroslava Raduljicu koji je u FMP-u bio od 2005-2010.

      0
      0
      Odgovori
    • Pa ne bi rekao..mi kada smo uzimali titule,vaš nije bilo 30 godina,od 50 -ih do 80 -ih,tad je samo Zvezda postojala..
      Vi ustvari,postojite od 2000 i 91 ste postojali..

      0
      0
      Odgovori
      • Ne bi rekao zato sto VEZE NEMAS, zapravo od 50-ih se zavrsila era „amaterske kosarke na sljaci sa Beogradskim ekipama kao predstavnicima Jugoslavije za titulu iste“, a do 80-ih je Partizan vec imao nekoliko titula, kupova i Evrokupova!! Kad ste vi osvojili nesto iole vrednije, Jadransku, Evropu, Evrokup?

        0
        0
        Odgovori
  10. Od Japana do Argentine, svi su čuli za to ime…ali samo kao RED STAR…čim se napiše na srpskom, to zbunjuje strance, naročito Amere koji su poznati po nezainteresovanosti za bilo šta što dolazi van Amerike…

    0
    0
    Odgovori
  11. Nije to blamaža, nego realnost… Ni u Evropi se u košarci za njih ne zna. To što se ovde jedno učešće u EL predstavlja u Vučićevim i Čovićevim medijima kao najveće sportsko dostignuće veka, to je naš problem… Jedini klub odavde koji znaju, koji je i bio prvak Evrope, i koji je igrao i pripremne utakmice sa NBA ligašima se zna koji je…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter