0
Evropske lige

MIHA OBEZBEDIO OSTANAK: Najdžel De Jong produžio ugovor

Objavljeno: 26.06.15 u 12:14

Fudbalski klub Milan objavio je da je iskusni 30-godišnji fudbaler sredine terena, Najdžel De Jong prihvatio ponudu čelnika ove ekipe o produžetku saradnje.

Na taj način ovaj Holanđanin, poznat po svojim ne baš naj benignijim startovima u defanzivi, ostaće u ekipi koju je nedavno preuzeo srpski stručnjak Siniša Mihajlović do 2018. godine.

Najdželu De Jongu približavao se istek ugovora koji mu je važio tek još nedelju dana, a po italijanskim medijima uveliko se šuškalo o njegovom odlasku iz tabora „Rosonera„.

De Jong se intenzivno dovodio u vezu sa prelaskom u tabor Šalkea, a pominjala se i mogućnost povratka u njegov matični Ajaks.

Ipak, potpisom novog ugovora De Jong je praktično otklonio sve spekulacije na tu temu, pa se očekuje da naredne sezone bude okosnica tima Siniše Mihajlovića.

De Jong je u Milan došao 2012. godine iz Mančester sitija i do sada je sakupio 90 nastupa za „Rosonere“ u svim takmičenjima i postigao je 7 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter