1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPRAVLJENA NEPRAVDA: I Živković dobio priznanje za svoj učinak na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.15 u 13:16

Mnogi su bili iznenađeni odlukom FIFA da umesto nekome od srpskih fudbalera titulu najboljeg igrača Svetskog prvenstva do 20 godina dodeli reprezentativcu Malija.

Ipak, nepravda je donekle ispravljena i to zaslugom navijača/glasača koji su gol Andrije Živkovića u duelu sa Meksikom proglasili za najlepši među 154 koliko ih je postignuto na Mundijalitu.

Iako je psole utakmice fudbaler Partizana izjavio da je golman loše odradio posoa odnosno da je loše postavio „živi zid“, kao da ni on sam nije zauzeo pravu poziciju, to svakako nije bilo presudno jer ovaja udarac ne bi odbranila ni tri golmana.


(Izvor: Youtube/FIFA TV)

Podsećamo da je Predrag Rajković dobio „Zlatnu rukavicu“ kao najbolji golman takmičenja, dok je Sergeju Milinkoviću-Saviću pripalo treće mesto u izboru za najboljeg igrača.

Uprkos obećanju predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića zlatni „orlići“ ipak neće dobiti nacionalnu penziju, a pročitajte šta ima u planu selektor Veljko Paunović i šta kaže o A reprezentaciji Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Ne razumem samo,koja nepravda…ako se misli za izbor najboljeg igraca,zasto bi bas on od nasih dobio to priznanje?Po cemu je Maksimovic manje zasluzan?Takodje je i Zdjelar odlicno odigrao svaku utakmicu,Milinkovic je vec proglasen za 3.igraca na svetu.Nista Zivkovic nije odskocio od njih,mozda je samo nesto brzi i to je sve.Dao je najlepsi gol i to stoji,dobio je priznanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter