0
Košarka

NOVI SRBIN U NBA: MVP Evrolige nadomak dogovora sa ‘Vukovima’ (FOTO)

Objavljeno: 26.06.15 u 20:30

 Srpski reprezentativac koji je još pre pet godina draftovan od strane Vašington Vizardsa, a zatim prava na njega prosleđena Minesoti, sve je bliži da konačno zaigra u tom klubu i najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

 Nemanja Bjelica iza sebe ima neverovatnu sezonu u Fenerbahčeu, iako je ostao bez klupskog trofeja, Evroliga ga je odlikovala titulom MVP-ja kompletne sezone. Ne treba zaboraviti ni srebro na Mundobasketu sa reprezentacijom Srbije.

Deluje da je došlo vreme za veće izazove, a to je svakako odlazak ‘preko bare’. Sve to ga je preporučilo čelnicima Minesote, koja polaže pravo na njega ukoliko se odluči za prelazak u NBA. I upravo sa tim klubom Bjelica bi svakog trenutka mogao da objavi saradnju, što će reći da bismo mogli da dobijemo još jednog reprezentativca u NBA.

To je potvrdio Džon Kravčinski, novinar koji se usko bavi dešavanjima u Minesoti. On je potvrdio da Minesota sinoćnjim draftom nije završila sav posao i da se čeka dogovor sa MVP-jem Evrolige.

A zatim je kroz nekoliko minuta i dodao na koji način će Bjelica pomoći Vulvsima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter