2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI U POTRAZI ZA ZADNJIM VEZNIM: ‘Zlatni orlić’ na meti Partizana?

Objavljeno: 26.06.15 u 00:17

U Partizanu ne kriju da im je potreban igrač na poziciji zadnjeg veznog, a rešenje bi mogli da nađu u omladinskoj reprezentaciji Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Crno-beli vode veliku bitku sa Al Naserom oko dovođenja ofanzivnog veziste Markinjosa, a sa druge strane traže igrača koji će biti zadužen za „kvarenje“ igre rivala. Kako je broj stranaca popunjen, šampionu Srbije je potrebno domaće pojačanje. Kako nezvanično saznajemo na meti Partizana je član „zlatnih orlića“ Saša Zdjelar.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dete OFK Beograda je pod ugovorom sa Olimpijakosom, koji još uvek nije doneo odluku da li će Zdjelaru dati šansu u prvom timu ili će ga još 12 meseci poslati na pozajmicu. Kako crveno-beli iz Pireja na tom mestu imaju Luku Milivojevića verovatno će Zdjelara poslati na dalje „kaljenje“. To bi mogao da iskoristi Partizan i dovede „orlića“ u svoje redove. Olimpijakos i Partizan su takav vid saradnje već imali kada je u Humsku stigao Petar Grbić. Videćemo da li će „parni valjak“ uspeti da dovede „zlatno“ pojačanje.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter