0
Tenis

SPREMAN ZA VIMBLDON: Nole dominirao na egzibiciji Budls i proglasio brak sa Bekerom! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.15 u 18:35

Pošto je odlučio da između Rolan Garosa i Vimbldona ne odigra nijedan zvaničan meč, Novak Đoković je igrao egzibiciju Budls u Stouku, gde je savladao Rišara Gaskea sa 2:1 (6:4, 6:7, 10:8).

Rišar Gaske i Novak Đoković su odigrali egzibicioni meč kao uvod u najprestižniji teniski turnir Vimbldon. Na terenu je bilo puno zabave u kojoj je prednjačio Đoković, pobednik ovog susreta.

Međutim, rezultat nije bio u prvom planu, već je cilj bio što bolje se zabaviti, a Francuz i Srbin su bili na svom nivou. Đoković je bio veoma raspoložen i u svom elementu, posebno kada se posle meča obratio publici i svom boksu.

– Boris je stalno uz mene. Imamo srećan brak, posebno na travi! Nadam se da će uspeti da popravi svoju kondiciju i da ćemo biti u stanju da razmenimo par loptica. Ne ismejavam ga, znam da je u prošlosti imao nezgodne povrede i da zato ne može da igra – poručio je Novak.

Đoković se potom malo ‘uozbiljio’, pa je u najlepšem svetlu govorio o svom treneru.

– Lepo je imati takvog šampiona u timu. On jako dobro zna šta je potrebno kada igrate takve turnire kao što je Vimbldon. Prošao je mnogo toga, potpuno  razume sa čim se sve suočavam. Mnogo razgovaramo o svemu. Tenis je veoma zahtevan sport i drago mi je da imamo mnogo uspeha zajedno – istakao je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter