4
Fudbal

FOTO: www.uefa.com

SKANDAL I U HERCEG NOVOM: Zabranjen doček za Stanišu Mandića, uz neverovatno obrazloženje!

Objavljeno: 25.06.15 u 14:00

Bruka se desila na dočeku ‘Orlića’ na balkonu, tačnije iza kulisa, a nova u Crnoj Gori. Naime, na Gradskom trgu u Herceg Novom žitelji, predvođeni prvim trenerom zlatnog ‘Orlića’ su hteli da dočekaju Stanišu Mandića, člana šampionskog tima omladionaca Srbije, ali je to zabranjeno!

Njegov prvi trener, Milan Pile Vuković iz ŠF Manda je od subote pripremao doček sa svojim polaznicima ne bi li lepo dočekali strelca prvog gola u finalu protiv Brazila.  

Planirani program nosio je naziv „Dobrodošao kući šampione”- piše Žurnal. Program je trebalo da se održi na stepenicima ispod Sat kule, simbola grada, ali do toga nije došlo.

Centar bezbednosti u Herceg Novom nije izdao dozvolu za svečani doček Mandića. Obrazloženje je da je događaj trebalo prijaviti sedam dana ranije.

Pa kako Vuković bar nedelju dana ranije nije znao da će njegov pulen golom protiv Brazila osvojiti Mindijalito? Valjda zna koga je trenirao… Šalu na stranu, mada ovo uopšte nije smešno već žalosno. Sramota, još jedna.

A Crnogorci su imali jako zanimljiv lapsus u vezi sa šampionima sveta.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter