2
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOBIJA NOVOG KAPITENA: Milosavljević otišao kod Obradovića! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.15 u 13:44

Partizan će u novu sezonu ući sa novim kapitenom, jer je dosadašnji vođa crno-belih Dragan Milosavljević potpisao dvogodišnji ugovor sa berlinskom Albom, objavio je nemački klub.

– Velika mi je čast što ću igrati u Albi. Mislim da ću pomoći iskustvom i odbranom, jer poznajem igru i filozofiju kluba i znam da su čvrst tim. Zbog toga mi je drago što ću biti deo ekipe – rekao je Milosavljević za klupski sajt.

Gagija će trenirati srpski stručnjak Saša Obradović, a sportski direktor Albe je prezadovoljan što će u svojim redovima imati ovakvog igrača.

On je timski igrač, koji se savršeno uklapa u stil igre našeg kluba. Sasvim smo sigurni smo da će svojim požrtvovanjem biti jedan od naših najvažnijih igrača – smatra Mitat Demirel.

Milosavljević je u Partizan stigao 2010. godine iz Radničkog. Sa Partizanom je osvojio četiri titule prvaka Srbije i po dva Kupa i ABA lige. Prošle sezone je doživeo tešku povredu kolena. Kao pravi vođa i borac vratio se na parket i igrao sjajno ove sezone. U ABA ligi je prosečno beležio 11 poena, 3,7 skokova i 1,7 asistencija.

Milosavljević ima 26 godina, visok je 198 centimetara i igra na poziciji beka. Postao je miljenik Grobara, koji će sasvim sigurno pratiti njegove partije i u nastavku karijere.

 

izvor: YouTube, Steffix

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter