10
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA SE NAJEŽIŠ OD EMOCIJA: Ovako su se navijači Partizana oprostili od svog kapitena (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.15 u 16:07

 Posle pet sezona u kojima je učestvovao u nekim od najuspešnijih sezona u istoriji kluba, kapiten Partizana Dragan Milosavljević danas je objavio da napušta crno-bele, a ovo je način na koji su mu se navijači Partizana odužili za sve što je dao za klub.

Gagi Milosavljević je jedan od retkih košarkaša koje je izuzetno cenio i suparnički tabor, tačnije navijači Crvene zvezde. Zaista gotovo je nemoguće čuti bilo šta loše o ovom momku od nekog protivničkog navijača ili igrača. Uvek primeran, veliki i u porazu i u pobedi. Sportista kakvih nam treba više u Srbiji.

Navijači Partizana ne zaboravljaju njegova spektakularna zakucavanja i poteze kojima je raspaljivao Pionir, ali i Kombank arenu. Provlačenje lopte kroz noge Bobanu Marjanoviću i elegantno polaganje lopte u obruč ostaće večno upamćeno.

Isto kao i povreda prednjih ukrštenih ligamenata na meču Evrolige protiv Makabija. Bio je to težak momenat za njega posebno, ali i sve srpske navijače, za koga god navijali…

Ovako su se navijači Partizana zahvalili svom kapitenu.

(youtube / Steffix ツ)

0
0

10 Komentara

  1. Thanks 25. Jun 2015. 17:25
    Uzeo im kintu, a sad ćao, zdravo deb.lčići ! Brod tone, a kapetan prvi beži! Buahahahaha

    Decko spremaj se ,avgust je blizu,mozda padnes razred. Klub kao sto je KKPartizan ne moze da nestan. Znam da je tesko to da shvatis posto tvoj klub ne postoji. Sad u predgradje pa navijaj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter