4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSTAJE BEZ OBA GOLMANA: Odlazi i Kahriman, a stiže…

Objavljeno: 24.06.15 u 23:38

Interesovanje evropskih klubova za najboljeg mladog golmana sveta Predraga Rajkovića ne jenjava, naprotiv pošto je u red stao u čuveni Milan koji je navodno spreman da plati više nego što se očekivalo na ime obeštećenja Crvenoj zvezdi.

Dodatni problem za klub sa Marakane odnosno trenera Božovića je i to što je i Damir Kahriman na izlaznim vratima pošto se pojedini francuski klubovi, među kojima je Bastija najupornija, interesuju za njega.

Ukoliko oba golmana napuste klub moraće brzopotezno da se reaguje, a prvi izbor je iskusni Bojan Šaranov, koji je trenutno slobodan igrač, a prethodnu polusezonu proveo je u grčkom Ergotelisu.

Šaranov je već bio na korak od dolaska u Crvenu zvezdu i to pre tri sezone, ali mu se tada posao izjalovio pa je otišao u Izrael odnosno Makabi iz Haidfe.

Saznajte i koliko je realno da Crvenu zvezdu pojača Luis Inbanjez, a ko je novi internacionalac koji je na radaru čelnika srpskog vicešampiona.

0
0

4 Komentara

  1. U Zvezdi je bilo mnogo mladih golmana koji nisu dobili pravu sansu, od Kirovskog, Dmitrovica, Trkulje. Tako da treba prodati Kahrimana, zadrzati Rajkovica, i dovesti iskusnog golmana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo ne Saranov, Kahriman je odlican i iskusan golman i treba ga zadrzati. U Zvezdi se lose radi sa golmanima i svi oni od Stojkovica imaju jednu debelu manu koju ja necu otkriti pa cak i Rajko. Mislim da se Maksimovicu najpe treba zahvaliti i dobro unovciti Rajka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter