0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

VATRENO KRŠTENJE: Šta je golman Partizana pevao na prvom okupljanju A reprezentacije?

Objavljeno: 24.06.15 u 16:31

Kao i u mnogim klubovima i selekcijama, i u A reprezentaciji običaj je da ‘pitomac’ svoje nove saigrače pozdravi nekim scenskim nastupom. Golman Partizana Živko Živković odlučio se za pesmu Ace Lukasa.

Živko Živković je doživeo svoje prvo reprezentativno okupljanje ‘A’ tima, nakon što je prošao gotovo sve mlađe selekcije. Kao što to glasi običaj, novi ‘kolačić’ u timu morao je da se predstavi saigračima nekom pesmom. Kaže, bio je pripremljen na to.

– Pripremali su me za to, Mitar (Aleksandar Mitrović), Markec (Lazar Marković), Škule (Petar Škuletić)… Mislio sam: ok, to je lako, otpevaću pesmu. Ali, kapiten Bane Ivanović me je iznenadio, jer je odjednom ustao i rekao: ‘Imamo novog člana, red je da otpeva pesmu’. Mislio sam da će biti lagano, ali… Pevao sam pesmu ‘Miris tamjana’ od Ace Lukasa, ali sam zaboravio reči, trebalo mi je par sekundi da se prisetim, kao da me uhvatila neka trema… – objasnio je Živković u intervjuu za sajt Partizana.

Uzor mu je kaže, Ivica Kralj, još jedan legendarni golman Partizana, a najbolji golman sveta po njemu trenutno je Manuel Nojer. Iako je u Partizanu već više od decenije, tek je prošle sezone usled povrede Milana Lukača dobio priliku na golu.

– Mi jesmo prijatelji i nema te podele na ‘prvog’, ‘drugog’, ‘trećeg’ golmana. Svaki golman mora da se dokazuje, iz dana u dan. Što se nas tiče, mi smo kao familija. Niko nije iznad kluba, a i mi se postavljamo tako da je manje važno ko brani, već da je najvažnije je da Partizan ima uspeha – istakao je Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter